Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép alsó vízspriccelőj...

Mosogatógép alsó vízspriccelője nem forog,miért?

Figyelt kérdés
SZiasztok. Használt mosogatógép, az alsó, forgó spriccelő csak spriccel, nem forog. Tudtommal a víz hajtaná, innentől nem értem. Ez használt gép, de az elődjénél ez a dolog sima ügy volt... kézzel teljesen szabadon pörgethető. Vlknek vlmvel több tudása, ötlete mint nekem? Nagyon köszönöm előre is

2020. jún. 22. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell venni a a spriccelő kart, ellenőrizni kell, hogy nincs-e benne valami szilárd szennyeződés, ami eltömheti a lyukakat.
2020. jún. 22. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvannak dugulva a fúvókái.A viz nyomása pörgeti meg .
2020. jún. 22. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, rájöttem a segítségetekkel, pedig nem írtatok újat, mert a kérdésben is ki volt írva, hogy tudom, hogy a víz nyomás pörgeti, de leesett, hogy máshogy. A kilövellő víz tolóereje pörgeti, mint kb egy jetski. Én nem így gondoltam, de a segítségetekkel leesett. Köszönöm szépen! És ki lett öblítve jócskán, de megvizsgáltuk, és van még benne látható szennyeződés. Így tű, és vííz, a lányom ellesz vele. Köszi nektek még1x
2020. jún. 22. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!