Nem folyik le az oblito?
Nem folyik le az oblito mosas kozben a tartyalybol csak felvizezodik.
Kivettem a fiokot mosas kozben es lattam hogy amikor az oblitesre kerul a sor, akkor nem spricceli a vizet csak csopog, ezaltal nem tellik meg es, nem folyik le az oblito, ez mitol lehet?
De, a héten már feltetted ugyanezt a kérdést egyszer.
A mosószertartó fiókot kimostad már? Nem csak kiöblíteni kell hanem kisikálni ahol le van rakódva az öblítő. De ezt már az előző kérdésedhez is odaírtuk.
Nem az én kérdésem volt.
Nem a tartaly dugult el, hanem nem spricceli a gep a vizet a fiokba, csak csopog bele, es nem tellik meg a tartaly igy nem tud lefolyni az oblito se.
Nem tudom mi lehet a baj
"Kivettem a fiokot mosas kozben"
Mosás közben nem lehet kivenni, csak akkor, amikor leáll a program.
"es lattam hogy amikor az oblitesre kerul a sor, akkor nem spricceli a vizet csak csopog"
Mosás közben láttad, hogy ez történik a mosógép belsejében? Átlátszó a gép, vagy hogy láttad?
Egyébként lehet, hogy csak lassabb a folyamat, mint ahogy elképzeled: nem egyből kell az öblítőszernek kimosódnia a tartályból, hanem sokkal lassabban, ezért elég, ha csak csöpög a víz, nem spriccel.
Eloltoltos a mosogepem, nem felultoltos, igy ki lehet huzni a fiokot mosas kozben, es latszik amikor adagolja a mososzert es az oblitot.
De sehogy nem eri el a szintet hogy meginduljon a gepbe az oblitot.
Vagy vizezve kellene bele tennem,hogy telleg csakbpar csepp kelljen hogy elerje azt a szintet hogy meginduljon?
Végül a gépet át mostam 90 fokon 1 liter ecettel, es jobban megnyitottam a csapot, nagyobb lett a nyomas. Mintha ujj lenne a gep :D
Csodas ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!