Miért nem folyik le az oblito?
Mosás közben a mosógép nem adagolja az öblítőt, program végén ugyan ugy ott áll az adagolóba az öblítő.
A ruháknak semmi illatuk :/
Mi lehet a baj?
akkor se folyik le, ha túl sokat öntesz bele!
A másik okot már leírták előttem.
Nincs eldugulva szerintem.
Nem tudom mit tegyek, de elég idegesítő
Nem szabad sok öblítőt használni!
Eleve kicsit higítva kéne beletenni (a legtöbbre rá is van írva, hogy koncentrátum).
A beengedő szelep akkor se működik ,ha túltöltöd az öblítőtartályt.
"Nincs eldugulva szerintem.Nem tudom mit tegyek, de elég idegesítő"
Szedd ki a mososzeradagolo fiókot és mosd ki. A "nincs eldugulva szerintem" semmit nem jelent.
biztos, hogy el van dugulva!
sajnos az öblítők és a folyékony mosószerek is ugyanúgy be tudnak küppedni az adagolóba mint a porok.
Szedd ki az adagolót és forróvízzel (vízforralóból ami kijön) mosd át sokszor - nehogy megégesd magad! ez nekem általában fel szokta oldani a ragacsot. Meg nyomj bele valami szappanokramaradékokra, vízkövekre való oldószert
vagy még azt szoktam, hogy fél marék apró (4-es, 5-ös, 6-os) - tiszta - csavaranyát teszek bele, és rázom benne hogy verje le belülről a trutyit.
ugyenezt csináld meg a mosószer rekeszével is.
ha nem takarítod rendszeresen a mosógépedet akkor koszosak és büdösek maradnak a ruháid!
szégyelld magad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!