Dolce gusto kapszulás kávéfőzőm miért folyik?
Figyelt kérdés
Volt egy dg kapszulás kávéfőzőm 9 évig amit most azért cseréltem le mert kávéfőzés közben a kapszula tartó mellől folyt a víz. Most egy Dolce Gusto oblom van pár napja és ugyanez már most a hibája.
Volt valakinek ilyen gondja? Lehetséges, hogy az a gond, hogy bár kompatibilis kapszulát használok bele de nem a sajátját?
#Dolce Gusto #Kompatibilis kapszula
2020. máj. 31. 11:20
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezért nagy kár volt egyàltalán megnyitnod és elolvasnod a kérdést, menj ebédelni.
2020. máj. 31. 13:10
3/3 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt eddig, hogy hátul a tömítésnél folyt ki víz, de itt is mintha olvastam volna már, hogy valaki erre panaszkodott.
Amugy nem szar. Én az enyémet 7 éve használom és az a probléma is gyorsan megoldodott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!