Kérhetném hozzáértő emberek segítségét? A többi lent.
A páromat szeretném meglepni egy akkus csavarozóval, mert mindig szüksége lenne rá, és tudom, hogy szeretne egyet, de nekünk sajnos nincs. Mindig a szomszédtól kéri kölcsön, az övé egy Bosch PSR 1800 LI-2 gép (direkt lefotóztam egyszer), de ezt mindenhol horror áron találom. Tud valaki esetleg olyan gépet, ami ha nem is pont ugyanolyan jó, mint ez, de az otthoni célra megfelel? Mert én sajnos nem értek hozzá, a páromat meg nem akarnám megkérdezni, mert ha össze tudom rá rakni a pénzt, akkor meglepném vele.
Belinkeltem, hogy melyik gépre gondoltam.
Ok, en a hyundait azért irtam mert kollégák használják 2 évet aktív használattal bír.
Akkor otthon az 20 év de 4 év alatt tönkremegy az akksi, itt a gép akksival annyi mint egy drága gép akksija.
10-es vagyok. Közben jobban belemerültem a témába, és sajnos szinte minden ilyen akkus fúró-csavarozó sajnos csak alapgép, akkumulátort és töltőt külön árulnak, ami még plusz 10-20 ezer Forintos tételek, tehát a 30 ezres határ aligha tartható, főleg egy normálisabb használható géppel! Viszont 40 ezer Ft alatt van egy szuper gép, amihez egyedüliként gyári tartozékként adnak 2 db akkumulátort és gyorstöltőt is, ráadásul az egyik legnyomatékosabb gép a kategóriában:
Hitachi DS18DJL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!