Kérhetném hozzáértő emberek segítségét? A többi lent.
A páromat szeretném meglepni egy akkus csavarozóval, mert mindig szüksége lenne rá, és tudom, hogy szeretne egyet, de nekünk sajnos nincs. Mindig a szomszédtól kéri kölcsön, az övé egy Bosch PSR 1800 LI-2 gép (direkt lefotóztam egyszer), de ezt mindenhol horror áron találom. Tud valaki esetleg olyan gépet, ami ha nem is pont ugyanolyan jó, mint ez, de az otthoni célra megfelel? Mert én sajnos nem értek hozzá, a páromat meg nem akarnám megkérdezni, mert ha össze tudom rá rakni a pénzt, akkor meglepném vele.
Belinkeltem, hogy melyik gépre gondoltam.
mindenképpen Li-ion akkumulátorosat vegyél!!
vannak Ni-MH és Ni-Cd akkumulátorosok is még, azokat nem ajánlom! Nekem a PSR 960 van, az Ni-Cd akksis és 2 év alatt tönkre is ment az akkumulátora...
A Li-ion akksik erősebbek és mivel az a mai kor akkumulátortechnikája, van hozzá csereakksi és alkatrész is bőven.
kérdés mennyi a pénz amit rá tudsz szánni
Bosch PSR 1440 LI-2 pl nagyon jó cucc!
a Makita márka is nagyon jó - bár nem olcsó, de valszeg a gyereket is kiszolgálja majd. :D
Hyundai-t ne, autóban amilyen jó, minden másban annyira sz#r! Egyébként a Bosch és Black&Decker német, Makita és Hitachi japán, ráadásul a legnagyobb márkák - így mindegyik nagyon jó minőségű, nem nyúlhatsz velük mellé! Körülnéztem kicsit Árukeresőn, és 30 ezer Ft alatt jónéhány találat van, amik talán még jobbak is, mint az a Bosch, amit linkeltél! Ez nem véletlen, hiszen a Bosch-nál a márkát is nagyon meg kell fizetni, másból jobbat kapsz olcsóbban! Linkelni nem tudok, de például:
Makita DDF482Z
Hitachi DS18DBSL BASIC
Black&Decker BL 186 N
Black&Decker BDCHD18K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!