Régi hűtőszekrénytől hogy lehet megszabadulni?
Kb 40 éves Lehel gépről van szó. Működik, hűt, de a külseje már rozsdás, a tömítőgumi annyira ki van keményedve, hogy nem tömít. Így nem igazán jó semmire, nem használható.
A kukába nem rakhatom.
Lomtalanításkor nem viszik el.
Elektronikai hulladékgyűjtés nincs.
Autóm nincs, a hátamon pedig nem tudom hulladékudvarba vagy vastelepre elcipelni.
Mivel használhatatlan, rászorulónak sem tudom odaadni + nem is ismerek ilyet. (Korábban bútorokat ajánlottam volna fel rászorulókat támogató alapítványnak. Csak úgy fogadták volna el, ha megszervezem és saját költségemen intézem a fuvart. Így ment ki lomtalanításkor.)
Elektronikai áruház csak akkor veszi át, ha olyan típust viszek, amit ők forgalmaztak. + ez esetben is nekem kell odavinnem. Tehát ez sem megoldás.
Akkor hogy lehet ilyentől megszabadulni, hogy ne kelljen örök életre lomként tartogatnom?
Ah, pont ugyanezt a kérdést akartam kiírni.
Nálunk ráadásul a 4. emeleten van a dög, és nincs lift.
dobd ki az utcára!
ja nem nem nem!!!! :)
el kell vinni hulladékudvarba és ott átveszik.
És igen az a non plus ultra, hogy oldd meg magad paraszt! leadhatod, átveszik, csak juttasd oda.
nincs ismerősöd családtagod aki tudna segíteni?
taxi, tehertaxi? - kérdezd meg a központot, hogy ven-e olyan kocsi ami vállalna ilyen fuvart. Lehet hogy valamelyik taxis maszekban segítene.
komolyan mondom csinálnék egy ilyen hulladékszállító céget ha Budapesten laknék.
Ha veszel újat, akkor a régit kötelesek elvinni a szállítók.
Amúgy hogyhogy lomtalanításkor nem viszik el?
Bp-en bármit elvisznek...
cigány lomisok nincsenek a környéken, akik tuti elvinnék?
"hogyhogy lomtalanításkor nem viszik el?"
elektronikus hulladékot nem visznek el nálunk semi. tételesen fel van sorolva amikor jön az értesítés hogy mit tegyünk ki és mit ne tegyünk ki.
valszeg Budapesten nem a szálltók viszik el hanem az orkok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!