Takarítógép nedves használata után a hepa szűrő nektek is vízes szokott lenni?
Bosch 2000w-os takarítógépet vettem, most próbálgatom,már másodszor is így jártam.
Ez nem tudom, természetes-e?
Csak annyit ír a használati utasítás, hogy ha nagyon elkoszolódik, mossam ki vagy cseréljem.
természetes, hogy az elporladó folyadékcseppeket a légáram magával ragadja melyek aztán a szűrőben fennakadnak.
Kérdés, hogy mennyire nedves, mert ha nagyon, akkor az azt jelenti, hogy áthúzza magán a vizet a készülék és az árthat a motornak például. Nem lehet, hogy túl sok vizet szívattál fel vele? Illetve a felszívott folyadék nem habzott fel nagyon?
Ha nagyon habzik simán áthúzza magán a habot... Figyelni kell a tartály töltöttségét és a habképződést - ha megtelik űríteni kell, illetve lehet adagolni habzásgátlót!
A szűrőket pedig mosd ki és hagyd a gépen kívül megszáradni mielőtt összerakod, mert brutálisan meg tud büdösödni! Aztán amikor bekapcsolod azt az állott büdös levegőt szétfújja a lakásban :DDDD
én szoktam kis ecetet tenni a tartályba fertőtlenítés, gombaölés céljából.
Köszönöm!
5 literes szennyvíztsrtálya van, elvileg ha az úszóig ér a víz, nem szív többet.Habzásgátlónak ecetet tettem bele, cif felmosót használtam, ami nem habzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!