Nem kaptam garancia papírt. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Euronicsból rendeltem egy hűtőt, 83000.-ért, 3 év garancia jár.
Ma kihozták, csak éppen garancialevelet nem kaptam hozzá.
Mi ilyenkor a teendő?
Sose rendeltem semmit, főleg nem nagyobb háztartási gépet, ezért nem tudom.
Köszönöm szépen.
2019. okt. 14. 21:01
1/13 anonim válasza:
Az ma már nem divat. Elég az az fizetési nyugta (vagy nálatok ezt hogy is hívják), azt kell gondosan elrakni.
2/13 A kérdező kommentje:
Ez biztos? 😮😮
2019. okt. 14. 21:09
3/13 anonim válasza:
Igen, számla is elegendő ha rajta van minden fontos (dátum, eladó alap, de mondjuk a hűtő pontos típusa is kell, hogy tudd bizonyítani ahhoz a hűtőhöz való)
4/13 anonim válasza:
Biztos nem email-ben kaptad meg?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem kaptam emailt.. nagyon sokszor át néztem, mert először én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos emailben elküldik..de semmi.
2019. okt. 14. 21:15
7/13 Ypszilon1980 válasza:
Odamész és kéred, hogy pótolják. Nagy háztartási gépeknél szerintem tuti kötelező garancia papír. De van olyan is, hogy a garanciapapírt 2-3 nap múlva küldik csak email-ben, én már jártam így, viszont egy előleg számlát akkor is kell kapnod email-ben, ha neten rendelted.
8/13 A kérdező kommentje:
Személyesen vásároltam, kértem is egyébként ott a garancia papírt, de azt mondták küldeni fogják a mosógéppel együtt.
Az érdekesség még, hogy a számlán minden szükséges adat szerepel,(amit itt fentebb egy válaszoló írt)ahhoz, hogy "garanciának minősüljön. Úgyhogy lehet valóban nem kell garancia papír...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Holnap mindenképpen utána érdeklődök azért,mert nagyon nem mindegy..
2019. okt. 15. 00:39
9/13 A kérdező kommentje:
Hűtőszekrénnyel együtt*
2019. okt. 15. 00:39
10/13 Ypszilon1980 válasza:
Biztos, hogy van, főleg ha mondták is. Lehet, hogy elfelejtették megküldeni, de a pótlásra van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!