Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fagyasztószekrény szigetelése?

Fagyasztószekrény szigetelése?

Figyelt kérdés
Van egy öreg 100 literes fagyasztóm, ami tökéletesen működik. Viszont a szigetelőgumi az egyik saroknál hibás lehet, mert amikor beraktam egy zseblámpát látszott, egy picit egy ponton a fénye, kb 1-2 mm rész, nem jelentős, de azért biztos szivárog be valamennyi meleg. Én valami akril szerű anyagot kennék oda, mint amit az ablakoknál szoktak. Új gumi szigetelést nem akarok, mert annyit már nem ér szerintem ez a fagyasztó. Aztán ki tudja, 35 éve van szolgálatban.
2019. aug. 20. 14:04
 1/1 Juliusz48 ***** válasza:
Az öreg fagyasztóra fel lehet tenni POP szegeccsel békazárat kb. középre, és akkor, ha jól tetted fel, az behúzza az ajtót annyira, hogy ne legyen rés. Az öreg hűtőknek viszont jóval több a fogyasztása mint a moderneknek, ezért hosszú távra érdemes kicserélni.
2019. aug. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!