Mi a különbség kerámialapos és indukciós tűzhely között?
Egy szabadságoló tűzhelyet szeretnék venni, és kicsit nehezen igazodom ki. Például nem világos, hogy mi a különbség a kerámia lap, és indukciós főzőlap között?
ill. tűzhely vásárlásakor mire kell különösen figyelni? Mik legyenek a legfőbb szempontok?
Köszönöm a segítségeteket.
"szabadságoló tűzhely" Az meg mi??
Eddig milyen tüzhelyed volt? Milyen edényeid vannak? (Az indukcioshoz nem minden edény jo!!!)
:) ezt észre sem vettem. :)
Szabadon álló akart lenni. Gáz tűzhely volt, és áttérünk az elektromosra. Az elektromos hálózat a lakásban frissen felújított, úgy, hogy az elektromos tűzhellyel számoltunk.
Első válaszoló:
Köszönöm. :)
Igen, a gugli nekem is a barátom, és ezeket a különbségeket magam is ismerem. És igen, rosszul tettem fel a kérdést, mert igazából arra lettem volna kíváncsi, van-r különbség amper a felvett áram erősségét illetően, illetve hogy milyen szempontok vannak még a tűzhely vásárlásánál, amire figyelni érdemes. Például melyek azok a márkák, amelyeket semmiképpen, és melyek azok amelyeket becsukott szemmel vakon is érdemes megvenni.
Bocsánat, a kérdés valóban nem volt egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!