A Garmin GPS-ei miért nem lehetnek egyszerűek, mint a Google Maps?
Még jópár éve vettem egy Zümo 220-at, és egy Nümaps Lifetime kártyát. Gondtam, itt az ideje, hogy aktualizáljam a térképeket.
Persze ez 50-90€ lenne, de gondoltam, mivel van ez a Lifetime kártyám, kihasználom. Az utasításokat követve mindig valami baja volt. Töltsem le a nemtommi express szoftvert, pipa. A kártyát viszont nem tudtam aktiválni, mert a Garmin weboldal ezen funkciója 2018-ban semmilyen böngészőt nem támogat, csak az Explorert.
Megpróbálva az Exploreren aktiválni megint hibát jelez (az böngészőm beállításai nem kompatibilisek. Reszeteltem au Explorer beállításait, továbbra sem megy.)
Most odáig jutottam, hogy legszivesebben kivágnám a kukába az egész cókmókot, és soha többé nem vennék Garmint.
Miért nem tudják megcsinálni úgy a termékeiket, hogy azok üzemeltetéséhez ne kelljen két informatikai diplom? :@
Mint a Google. A Google Maps ingyenes, naprakész, tök jól működik, önállóan frissíti magát, amint wifi fedettség alá kerülsz. Csak motorra használom ezt a sz ar t, de kezd elfogyni vele kapcsolatban a türelmem.
Valakinek van tapasztalata a Nümaps Lifetime kártya aktiválásával?
Valszeg azért van megnehezítve a térképek frissítése hogy ne lehessen ingyenesen,ügyeskedve felrakni őket,csak a cégen keresztül pénzért.
A Lifetime frissítés nem azt jelenti hogy korlátlan ideig érvényes,a cégek úgy értik hogy amíg forgalmazzák a készüléket + pár év.Úgyhogy lehet hogy a te kártyád már nem is érvényes mert nem aktiváltad a vásárlás után.
Rákerestem,az első találat leírása azt tartalmazza hogy "mely a 3 hónapon belül regisztrált készülékre, élettartam frissítést biztosít."
Amúgy a Garmin és a többi navigációs szoftver azért nem olyan "egyszerűek" mint a google maps mert sokkal pontosabbak,sokkal több beállítási lehetőség van bennük,wifi nélkül is működnek a pusztában-hozzájuk képest a g.m.fapados.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!