Androidra milyen alkalmazás van, ami GPS adatok segítségével képes rögzíteni a megtett útvonalamat?
Figyelt kérdés
A szakdolgozatomhoz kellene valami ötletet meríteni és a konzulensem említette, hogy helyadatokat meg lehetne jeleníteni Tableuban (amelyeket rögzítek a megtett útjaim során). Még nem vagyok benne annyira a témában, de ha valaki tudna segíteni/ötletekkel ellátni annak nagyon megköszönném.2018. máj. 18. 12:07
1/3 anonim válasza:
Maps. Ha a Timeline (Idővonal talán magyarul, de passz) be van kapcsolva, akkor rögzíti merre jársz.
2/3 anonim válasza:
Keress rá, hogy "GPS Logger", sokféle van, ezek rögzítik, hogy merre jársz, és GPX formátumban elmentik.
Vannak összetettebb alkalmazások is, pl. MapMyWalk.
3/3 anonim válasza:
Én a Locus Maps-szel szoktam rögzíteni az útvonalamat.
Elég sokféle formátumba lehet exportálni a rögzített útvonalat.
Arra figyelj, hogy a gps-t ne kapcsolja le a telefon a kijelző lekapcsolásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!