Milyen GPS-t ajánlotok egy átlagos autóba, ami nem olyan drága?
Mennyit szánsz rá?
Garmin nagyon jó, ha csak navigálásra kell, 40-50 körül lehet kapni, megbízható.
A Navitel egy kb. 15-25 ezres kategória, nem egy nagy szám, viszont egész jó, én kipróbáltam már és használtam is, hasonló a Garmin-hoz.
Telefon navigálás sosem lesz olyan jó, mint egy erre való külön eszköz.
Persze, mindenki aki normálisan akar navigálni.
Szerinted miért építenek ma a legújabb autókba is GPS-t?
Nem beszélve arról, hogy a mobiltelefonon lévőkhöz kell internet.
"Nem beszélve arról, hogy a mobiltelefonon lévőkhöz kell internet"
Nem beszélve arról hogy az offline térképekhez nem kell.
"Nem beszélve arról, hogy a mobiltelefonon lévőkhöz kell internet."
Csak azokhoz, amelyekben van valós idejű közlekedési adat. Anélkül meg ülhetsz a dugóban. 1000Ft egy Telekomos sim kártya, amihez kapsz 1GB netet 1 évre. GPS-hez ez sok km-re elég is. Utána 3500Ft-ért kapsz 4GB-t, szintén 1 évre, ez szerintem az emberek 90%-ának elég is GPS-hez.
Tomtom vagy Garmin.
A legjobb amúgy a Garmin.
Csak az annyi, sajnos, de van olcsób Garmin is.
"Off: a Telekomot ajánlgatta valaki, a feltöltőkártyával vigyázzatok, a hozzá árult opciós mobilnet csak belföldi (elvileg azért tehetik ezt meg, mert opciós). A friss forgalmi adatos navigáció külföldön is jól jön"
Konkrétan erre gondoltam:
Leírásában:
"Belföldön és az EU-ban használható"
#3.)Aki pl. dolgozna vele vagy folyamatosan használná napi több,6-8+ órát?
A telefonnak állandóan töltőn kellene lógnia ami melegedéssel jár és azt a mobil aksik nem szeretik,a képernyő meg 1-2 "műszak" alatt beégne(még az Iphone X képernyőjén is 17 óra folyamatos használat után láthatóvá vált...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!