DVD-t irok már jó ideje a számitó gépemmel, több zeneszámot is irok egy lemezre, de a számok sorrendisége nem mindegy da kiirás elött a Totál Com. Rendszeresen ABC sorrenbe állitotta! Hogyan kell a számozott sorrendet véglegesiteni?
nem gondoltam hogy van még aki dvd-re ír 2017ben
használj író progit, abban sorba tudod rakni
a nevére már nem emlékszem, ezer éve nem írtam dvd-t
Természetesen nem a golyóstollammaml irom a DVD-ket, hanem
CDBurnerrel, de abba kijelölt fájlokat úgy irja ki, ahogy Ő akarja, az írás jó, de a sorrendet ABC-be teszi előbb.
Mi köze van a TC-nek a DVD íráshoz? Semmi.
De ha úgyis számozott (01, 02, 03… 10 stb.), akkor az abc sorrend is ugyanez.
A Windows intézőben, a TC-ben is van olyan megjelenítési lehetőség, hogy rendezetlen.
Uraim,...Ez komoly probléma, de már sikerült megoldanom, ahogy az egyik hozzászoló emlitette, de nem egészen úgy ,csak a módszer hasonló!!
Egyébként a TC-t én is ismerem,de nekem nem sikerült jó megoldást kihzni belőlle, mert ugyan átkereszteli a fjlokat pl. egy dátummal,de ettől függetlenűl ABC sorrenbe,vagy fájl nagyság szerinti sorrenbe rakja,..sajnos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!