Hogyan lehet véglegesíteni az Eset Smart Security 7-et? Mert csak 30 nap próbaverzióm van.
Úgy,hogy befizetsz 20 vagy 30 dollárt és megkapod egy évr
De nagyon viyázzni kell vele, mert én megcsinyáltam két éve és rendesn működött is egy évig(miután befizettem) de azóta,...most már második éve...nem vagyok képes SEMMIVEL, még radirral sem, kitörölni!!!Bent van valahol a regiszterben,de a programokban is, ugyanakkor a REVO-ban és a MS.Programok törlési helyin nem látszik!!Az Avira
hasonlóan bent van és néha aktivizálják is magukat,...annak ellenére, hogy egy bizonyos idő után már önmaguktól deaktiválódnak!!De nem tötölhető még mostsem!!
Igazad van, nem figyeltem a dátumot!ERROR!
Majd legközelebb figyelek rá! De látom, hogy Te is figyelted mind a két dátumot, mert különben nem vetted volna észre a hibát.
Annyira bosszant hogy nem lehet kitörölni egyes virusirtókat, hogy nem árt ha mások is olvassák az ilyen figyelem felhivó válaszokat is.
Kösz szépen mégegyszer!
j.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!