Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet véglegesíteni az...

Hogyan lehet véglegesíteni az Eset Smart Security 7-et? Mert csak 30 nap próbaverzióm van.

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy, hogy megvásárolod az www.eset.hu oldalon
2014. jan. 2. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
oldalukon megveszed a licenset
2014. jan. 2. 15:59
 3/6 anonim válasza:

Úgy,hogy befizetsz 20 vagy 30 dollárt és megkapod egy évr

De nagyon viyázzni kell vele, mert én megcsinyáltam két éve és rendesn működött is egy évig(miután befizettem) de azóta,...most már második éve...nem vagyok képes SEMMIVEL, még radirral sem, kitörölni!!!Bent van valahol a regiszterben,de a programokban is, ugyanakkor a REVO-ban és a MS.Programok törlési helyin nem látszik!!Az Avira

hasonlóan bent van és néha aktivizálják is magukat,...annak ellenére, hogy egy bizonyos idő után már önmaguktól deaktiválódnak!!De nem tötölhető még mostsem!!

2017. nov. 17. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó 2014-es kérdésre minek reagálsz? :D
2017. nov. 19. 10:18
 5/6 anonim válasza:

Igazad van, nem figyeltem a dátumot!ERROR!

Majd legközelebb figyelek rá! De látom, hogy Te is figyelted mind a két dátumot, mert különben nem vetted volna észre a hibát.

Annyira bosszant hogy nem lehet kitörölni egyes virusirtókat, hogy nem árt ha mások is olvassák az ilyen figyelem felhivó válaszokat is.

Kösz szépen mégegyszer!

j.

2017. nov. 23. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:

De ki lehet, van saját eltávolító programja az ESET-nek

[link]

2017. nov. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!