Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy LG smart tevet...

Ivit kérdése:

Vettem egy LG smart tevet (800MCI) es osszekottem a laptopomat vele egy HDMI kabellel es elidnitottam egy full hds filmet?

Figyelt kérdés
a baj csak az, hogy a kabel csak 60Hz es kepet kozvetit es ez nem eleg, mert szaggat a kep egy kcisit a teveben, hogy lehet megoldani, hogy jol mukodjon?

2013. dec. 13. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél normális laptopot és hdmi kábelt is.
2013. dec. 14. 07:49
 2/5 A kérdező kommentje:
i7, 16gb ram, amd radeon hd 6650m 2gb- laptopom, kicsit ertelmesebb valaszt varok, az irjon aki tenyleng segiteni tud es nem okoskodni, koszonom szepen.
2013. dec. 15. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiderült a laptop rendben van. Akkor már csak normális hdmi kell.
2013. dec. 15. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Mit jelent neked a rendes hdmi kabel?be tudnal linkelni egyet?
2013. dec. 16. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagy sebességet engedő HDMI kell. Nem olyan nagy probléma. Bárhol kap. Nekem egy mezei PC-m van ami pont elég a netezéshez és semmi gond vele. Az idióta válaszadót meg le tudja tiltani.
2015. febr. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!