Wordben hogy lehet beállítani hogy ne az első laptól kezdje a lap számozását? (hanem monddjuk a 2. lap legyen az első számozott oldal)
Szia, köszi igen kezdő sorszámot be tudom állítani.
De azt nem hol tudom beállítani, hogy az első oldal az teljesen üres legyen tehát, hogy ne írjon rá számot, hanem a 2 oldaltól kezdje el számozni, így a 2. oldal 1 es szmáot kap a 3 oldal 2. es oldalszámot kap és így tovább...
Elnézést, figyelmetlen voltam. Hogy a második oldaltól legyen számozás, azt úgy tudod megoldani, hogy a tervezés menüben a beállításoknál pipát teszel oda, hogy az "Első oldal eltérő"
Így a számozás csak a második oldalon fog kezdődni.
Ha a mondjuk azt akarod hogy a negyedik oldaltól kezdje a számozást, akkor a harmadik oldal végére tegyél egy szakasztörést, "Következő oldal" típusút. Utána kattints bele az élőfejbe, és az élőlábba is. Rákattintasz a "csatolás az előzőhöz" gombra. Eltűnik a sárga háttere. Ha most ide beraksz egy oldalszámot, az előző szakaszban nem fog megjelenni. Remélem érthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!