Autó rádió GPS? Részletek lent!
Rákeresel a neten autós és elektronika fórumokon, megtudod hogy milyen rendszer van vagy való rá és már csak meg kell szerezni egy lehetőleg friss térképes verziót.
Ha kérdezik, megadod a készülék pontos típusát.
Azért talán nem ártana információt is adni, nem??
Van az autórádióban (mert nem természetes) GPS vevő, amely képes a kártyára felrakott navigációs program számára a műholdak jelét szolgáltatni??
És hol van a GPS antennája annak a rádiónak?
Ezek nélkül én sem vagyok előrébb, de nem nekem kell az információ, úgyhogy én el vagyok nélküle!
És milyen program is fut azon az "autórádión"?
Android? WinCE??
Neked lehet hogy mindegy, de a program, ha nem rávaló csak néz nagyokat értetlenül!!
"Rákeresel a neten autós és elektronika fórumokon"
"Ha kérdezik, megadod a készülék pontos típusát."
Azokon a fórumokon te már a kérdésben meg fogsz adni minden szükséges adatot és így nem kell szomorkodnod, hogy nem segítenek a gané nem-válaszolók.
Skacok, skacok... Lassabban...
Nem értek annyira hozzá, hogy leírja a rendszert, de nem android az fix! Több iGo rendszert próbáltam már a kártyára, de csak mappa szintig látja. Mappában-mappákat, más kiterjesztésű fájlt nem (pl. .apk,.exe) "mutat", holott gépen látom, hogy ott van.
GPS antenna van, mozgás közben változnak a koordinációs értékek. Ebből kifolyólag a GPS rendszer működik, csak a szoftver+térkép nem. Mondjuk ezek nélkül hogyan is...
Vagy itt középtájt..
www.ebay.com › ... › Vehicle Electronics & GPS › GPS Units
Oldal lefordítása
7,99 USD - Raktáron
7" GPS 8GB Android Car Navigation Bluetooth AV-IN Front Camera Car DVR Silver · 7" GPS 8GB Android Car Navi ... Car-9601G-7-034-HD-Touch-Single-GPS- ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!