Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Akai CAT-7780 GPS, lehetséges?

Akai CAT-7780 GPS, lehetséges?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az lenne a kérdésem hogy egy Akai CAT-7780 fejegységbe hogy lehetne(ha lehetne)GPS-t varázsolni?

A hátán elméletileg van vevőnek csatlakozó, illetve a menüben is van egy GPS menüpont, csak azt írja "nem gps".

Nyilván kéne hozzá szoftver, illetve egy vevőegység.

Kivitelezhető?Ha igen, hogy lehet a szoftvert rátenni?

2016. okt. 11. 20:44
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Melyik hiba üzire gondolsz??
2018. máj. 28. 18:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld..

[link]

2018. máj. 28. 19:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Bármelyikre, amely a telepítési kísérlet során megjelenik.
2018. máj. 28. 19:24
 24/25 anonim ***** válasza:

És akkor: a kezdő kérdéstől eltelt idő alatt képtelen bárki is megválaszolni azt azáltalam többször feltett kérdést, milyen verziójú op. rendszer van a fejegységen!

Ezt ma 18:20-kor is feltettem!

2018. máj. 28. 19:32
 25/25 anonim válasza:

Az a baj hogy én sem tudom hogy milyen OP rendszer van ezen a foson. Ha tudnám akkor ugye tudnám milyen progit keressek. Bár öcsém nagyobb koponya ebben és azt monta egyik nap hogy az AKAI egy saját fejlesztésű oprendszerrel dolgozik. De hogy az mit támogat mit sem az már tényleg passz. Ő is ugy olvasta valahol...

Köszi a linket. Holnap megpróbálom.

2018. máj. 28. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!