Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Lehetséges TomTom Via 125...

Lehetséges TomTom Via 125 készüléken térképkészlet frissítése "manuálisan"?

Figyelt kérdés
Vagy csak a MyDrive Connect segítségével közel 20.000,- HUF-ért?
2015. okt. 29. 17:05
 1/3 anonim válasza:

Én mindig azzal szoktam frissíteni a Via 125-öm. Egyébként 14000 forintért már egy éves előfizetést kaphatsz, ami minimum 4 frissítés. Ha ügyes vagy, akkor 5. :)

Persze torrent oldalakon is biztos fent van, de nekem megér havi ezer forintot, hogy ne kelljen azokkal szenvednem, hanem csak a MyDrive Connect-en a frissítésre kattintok és kész.

2015. okt. 29. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Csak Magyarország térképre nem lehet frissíteni olcsóbban? (Jelenleg a teljes Európa térkép aktív és csak annak a frissítését ajánlja fel).
2015. okt. 29. 22:05
 3/3 anonim válasza:

Csak akkor lehet régió térképet letölteni, ha a teljes Európa nem férne el az SD kártyádon. De az sem olcsóbb, mert az egy éves frissítési lehetőséget vásárolod meg, nem a térképeket külön-kölön.

De ajánlom a navigyurci.hu oldalt, ott sok mindenről olvashatsz.

2015. okt. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!