Akai CAT-7780 GPS, lehetséges?
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy egy Akai CAT-7780 fejegységbe hogy lehetne(ha lehetne)GPS-t varázsolni?
A hátán elméletileg van vevőnek csatlakozó, illetve a menüben is van egy GPS menüpont, csak azt írja "nem gps".
Nyilván kéne hozzá szoftver, illetve egy vevőegység.
Kivitelezhető?Ha igen, hogy lehet a szoftvert rátenni?
Nincs benne GPS vevő.
Rá van lökve egy általános szoftver, amiben persze ott a lehetőség.
Ha van BT lehetőség (nem néztem), akkor kell egy BT-s GPS vevő, a készülékre GPS szoftver és működni fog.
Én tablet+GPS vevő combót próbáltam, működött.
Tehát ha veszek egy vevőegységet, amit vagy BT-n (van benne) keresztül, vagy vezetéken keresztül csatlakoztatok a fejegységhez, akkor elvileg semmi nem gátolja a probléma megoldását.
Sajnos nem néztem meg tüzetesebben a hátát, de ha jól emlékszem le volt ragasztva a gps vevő csatlakozója.Ez lehet véletlen, vagy valószínű nincs csatlakozó sem?
Továbbá szoftvert hogy, s mifélét tudok rá telepíteni?
Köszönöm a segítséget!
Akkor bármelyik WinCe alapú navigátor IGO (vagy más) programja nagy valószínűséggel telepíthető rá.
Torrenten meglelheted őket...
A Here még ingyenes és hozzáférhető is, azt hiszem van WinMo változata.
Köszönöm szépen a segítséget!
Minden jót!
Videot csak akkor játszik le ha a barna ( Brake ) vezetéket megblankolod és a rádió hátuljához érinted.
Ekkor már fogod a videót látni. Ez egy biztonsági funkció ,azért van benne hogy vezetés közbe ne lehessen nézni a videót csak álló autónál és behúzott kézifékkel.
A fent leírt módon ezt a funkciót ki tudod kerülni.
Itt van hozzá magya rleírás is mindenről:
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy pontosan milyen progit lehet rá telepíteni?
Mert próbáltam az IGO8 at meg még vagy 2 másikat és mindíg azt írja hogy "nem gps"
Esetleg valami elérési útvonalat nem kell beállítani neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!