Google maps koordináták átadása sygic-ba?
Üdv!
Vettem egy új telefont, Samsung Galaxy J5-öt. Korábban egy Samsung Galaxy Ace Plus-on használtam sygic-ot. Megnyitottam a google maps-et kiválasztottam a célállomást és utána megkérdezte mivel szeretném befejezni, navigáció vagy sygic, és a sygic korrektül átvette a koordinátákat. Most az új telón kicsit más. Rámegyek, ugye a hely megosztására a google maps-ben a sygic nincs ott, viszont youtube videók alapján próbáltam a senf to gps programot, ezzel egyáltalán nem működik, azt írja, hogy a koordináták a térképen kíül estnek, illetve próbáltam a send to navigationt, itt viszont km-el arébb tájol, legalább 10-20km-el. Ti hogy oldjátok meg ezt? Mert amúgy szeretem a sygic funkcióit, viszont beírok egy konkrét címet máshova tájolja mint a google maps.
A google-es navigációs programban van már sávváltási segédlet? Ezt be kell külön kapcsolni valahol?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!