Geocaching GPS koordináták?
Olyan cache-t szeretnénk megkeresni, aminél feladvány a gps koordináta, de nem tudom milyen program/eszköz kéne hozzá, hogy sikerüljön.
Meg van adva egy alapkoordináta, de semmivel sem tudok rákeresni, mert az interneten vagy nem ad ki semmit, vagy mindig más helyet jelöl.
A Google Föld programba beütöd, odapozicionál.
N 47 E 17 pl. Magyarországon van.. Próbáld!
Linket nem tudok küldeni, mert a telefonomra van letöltve az alkalmazás.
Egyébként meg van adva a kiindulási pont (18.ker rendőrség), de ha beütöm a googlebe a koordinátákat, valamiért a dunaharaszti bányatavakhoz dob folyamatosan.
Így hiába számoltam ki a következő pontot a megadott dolgok alapján, nem tudom sajnos megkeresni, mert az is a bányatavakhoz vezet..
Te milyen koordinátákat ütsz be?? Írd ide kérlek!
Google Eart>Eszközök>Opciók itt:decimális fok >alkalmaz > ok
És akkor Google Eartben > keresésbe:
47,4407 19,1852 beütöd és a 18. ker.-i rendőrségre tesz le.
Azért így, mert decimális kereséssel könnyebb beírni, de ha akarod cifrázhatod fok/perc/ másodperc meg tán az "apróságok".
Telefonról is meg tudod adni a láda rövid nevét, amely GC-vel kezdődik, valamint rendes neve is van a ládának, értelemszerűen a lap tetején. Szóval legalább ezt írdd le.
A koordinátá pedig nyilván rosszul írod be. Nem mindegy, hogy decimálisban, vagy fok-percben írod be. Minden vesszőnek és fokjelnek szerepe van; nem lehet csak úgy eltüntetni őket.
Egy kis segítséget kérhetnék?
Fok, perces koordinátát (például N 47° 29,020') hogy kell beírni a google térkép keresőjébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!