Hogy lehet igo 8-ra Jáksó László hangot tenni?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy hova meg miként kell másolni rá.2013. szept. 27. 14:02
11/16 sziszka1 válasza:
Nekem olyan gondom van ezzel (letöltés és másolás, GPS beállításnál Laci hangja kiválasztva), hogy nem szólal meg. Valami beállítás baj lehet? Észre vettem, hogy a zip fájl config mappában más fájlok vannak, mint a gyári hangokban. Lehet ehhez köze?
12/16 anonim válasza:
Nem. Android 4.3 vagy újabb rendszeren egy módosított apk-t kell feltenni és akkor fog működni. Nálam a vezetékes headseten nem szól a gps, de annyi baj legyen :)
13/16 sziszka1 válasza:
@koki2000
azt honnan tudom leszedni?
14/16 anonim válasza:
5. válaszolónak:
Én is megkaptam anno a fájlt, de Kótai Zoli bácsi hamarabb megosztotta velem.
Ha Te elküldöd neki privátba az derék dolog, de ez mégis csak egy fórum lenne!
15/16 anonim válasza:
Nekem sem beszél a Jáksó Funny hang IGO8 alatt. Ha valaki ezt megoldotta, akkor írja meg legyen szíves. Én XT960BT eszközön futtatom az IGO8-at, ez alá szeretném berakni a hangot.
16/16 anonim válasza:
Azért nem beszél, mert ezek a hangok már az újabb fajta rendszerekre vannak. Az iGO 8.3.x!! (My way.) egy régebbi típusú. Amigo-tól működik (8.4.x-akármennyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!