A cerberussal nyomon tudom kovetni hová maszkal minden este?
a lányom minden este elmegy itthonrol...fogalmam sincs hova... hajnalban jar haza...azt allitja hogy par utcaval arebb de nem teljesen oszinte mostanaban ugy veszem eszre....ajanlotta egy ismerosom a cerberust...de a telefonja kodolt...le tudom kerni a hely adatait ugy hogy o ezt ne vegye eszre?
egyetlen alkalommal szeretnen h megbizonyosodjak rola valoban a kozelben van es nem keveredett rossz tarsasagba.
elore is koszi a valaszokat.
Lehet hogy elcsesztem, bár nem úgy érzem. (nem nagyképûség de jó anyának tartom magam, eddig semmi probléma nem volt a vislekedésével)
Szerintem a társaság amibe keveredett inkább az cseszi el.
Lenne egy kérdésem még a cerberussal kapcsolatban:
Ha rá teszem a telefonjára akkor azt ô le tudja törõlni? Neztem a neten hogy be kell regizni meg ilyenek, de arrol ha már rajta van letorolheto-e nem talalok infot!?
Én most vagyok 14 éves és...huh. Nem merném AZT megcsinálni amit most Ő!!Én olyan neveltetésben részesültem, hogy ha megyek valahova, anyának MINDIG tudnia kell róla.Ha hirtelen úgy döntök, hogy elmegyek a barátaimmal valahova, akkor rögtön hívom és engedélyt kérek.Vagy elenged vagy nem.
Amikor legközelebb hazajön és be akar zárkózni a szobájába akkor ha nem ért a szép szóból megfogod a karját és leülteted, hogy *Most hol jártál kislányom?*!
Beszélj vele, légy határozott, ne érezze úgy hogy ő irányít és hogy az van amit ő akar.Te vagy a szülő, neked mindig tudni kell hol van a lányod, és ha kiderül hogy egyszer is hazudott, pofon, vagy valami ilyesmi.Engem így neveltek és el lehet mondani rólam hogy nagyon jó gyerek vagyok.Elnézést kérek ha beleszólok a felnőttek dolgába, csak segíteni akarok!
14/L
Köszi a hozzászólásod.
Én úgy neveten mintha barátnôk lennénk, eddig mindent elmondtunk egymásnak.
Nem szép dolog tôlem, de végül sikerült megtudnom mi az oka annak hogy nem ôszinte velem. Én már gondoltam drogra,alkoholra,rossz társaságra, esetleg "balhékra"
A gond fele ekkora se :)
Kiderült, hogy egy fiú van a dologban. Parkba járkálnk meg moziba. Ezzel a programmal hangot is lehet.felvenni egyszer egyszer belehallgattam a beszélgetésükbe, és az az igazság hogy egy 17 éves fiúról van szó , amirôl azért nem számol be mert más nemzetiségû. Elsô hallásra szimpatikus a barátja mondta neki h el kellene mndania h ok most járnak mert én bisztosan idegeskedem iyenkor. Ami igaz volt, és a lányom azért nem szól mert nekem meggyûlt a bajom fiatalként egy ilyen nemzetiségû emberrel.... :(
Már tudom az okát, már csak szeretném elérni hogy ô maga áljon elém ésmondja el. Mielot leszolnátok hogy fiatal, igen az de maga a gondolkodása komolyabb, halottam amirol beszelnek, lattam merre mennek (duna partu seta, park, mozi, es voltak vidám parkba az elmult heten) ugy veszem ki komoly mind két fél reszerol.
En megnyugodtam mert bizom a lanomban es remelem minel elobb elém all..
Nem volt.tolem szep dolog, de.kellet. Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!