Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » A cerberussal nyomon tudom...

A cerberussal nyomon tudom kovetni hová maszkal minden este?

Figyelt kérdés

a lányom minden este elmegy itthonrol...fogalmam sincs hova... hajnalban jar haza...azt allitja hogy par utcaval arebb de nem teljesen oszinte mostanaban ugy veszem eszre....ajanlotta egy ismerosom a cerberust...de a telefonja kodolt...le tudom kerni a hely adatait ugy hogy o ezt ne vegye eszre?

egyetlen alkalommal szeretnen h megbizonyosodjak rola valoban a kozelben van es nem keveredett rossz tarsasagba.

elore is koszi a valaszokat.

2013. szept. 12. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%

Persze. Be lehet állítani kódszavakat amit ha elküldesz rá sms-ben akkor szépen visszaküld egy sms-t neked amiben leírja a koordinátákat, de egy ilyen sms kóddal akár vissza is lehet állítani a telefont gyári állapotába meg hasonlók.

Sőt, azt is be lehet állítani, hogy ha másik sim kártyát raknak bele akkor az előre beállított telefonszámokra sms-t küld, merre is tartózkodik a telefon.

Android gyári lehetőségei közt is van már olyan lehetőség, hogy gépen nyomon kövesd az eszközt, persze ehhez tudni kell a google fiókot meg a hozzá tartozó jelszót amivel a telefonon is be van jeletkezve, no meg állandó netkapcsolat is.

2013. szept. 12. 22:13
 2/18 A kérdező kommentje:

jesszus ez ilyen bonyolult...na megvan kotve a kezem.

az o telefonajn van net elofizetve vagyis feltoltos...itthon nekwm van laptopom meg wifim is...esetleg nem tudnal segiteni mert letoltottem az alkalmazast es hiaba irok be teloszamot nem megy....priviben akar reszletesebben leirnad mi a teendom? es a sorrend mit hogy csinaljak?

nagyon el avgyok keseredve eddig mindent megosztott velem de hetek ota olyan furcsa...megnyugvas lenne a lelkemnek ha legalabb a kozelben van tenyleg ahogy mondja...de most dul es titkolozik..ja es sajnos nem nagyon ertek az elektonikus dolgokhoz de most segitsegre lenne sziksegem nagyon. koszo

2013. szept. 12. 22:18
 3/18 A kérdező kommentje:

ja és még egy kérdés, az smst is a cerberuson keresztül kell?

köszi

2013. szept. 12. 22:24
 4/18 A kérdező kommentje:

akárhogy probalkozom csak sajat magaat mrem be :(

help....

2013. szept. 12. 22:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne a te telefonodra tedd fel a cerberust, hanem a lányodéra. Ennek az alkalmazásnak végülis nem személyek követése lenne az elsődleges funckója, hanem az elveszett telefon megtalálása. És azért is jó, mert ha feltelepíti az ember el is tüntetheti az alkalmazás listából (azt hiszem ezt csak rootolt telefonoknál lehet), ezért nem tűnne fel, hogy rajta van a telefonon és így azt se, hogy lekéred a tartózkodási helyét.

Egyszer próbáltam ki ezt az alkalmazást, egész jópofa volt csak nem vettem meg, a próbaverzióm lejárt és most nem tudok belépni és arra sem emlékszem milyen menüpontok voltak benne. De talán ezzel a linkkel többre mész mint azzal ha én most megpróbálnék itt mindenfélét összehordani az emlékeimből:

[link]

Akkor még az Avast is tud ilyesmit és az magyar nyelvű is, a Lookout is képes jelezni a telefon helyzetét, bár ott sms parancsokat nem lehet beállítani csak webes, no meg az említett gyári androidos lehetőség.

De ha sehogy nem tudsz hozzáférni annyira a telefonjához hogy feltelepíts egy alkalmazást vagy beállítsd az androidos helyzetmeghatározást (beállítások->hely és biztonság->Eszköz-rendszergazdák) akkor ilyen módon sehogy nem fogod megtudni, hogy tényleg igazat mond.

2013. szept. 12. 23:55
 6/18 A kérdező kommentje:

ertem.

megprobalom de sajnos hetek ota lekodolta a telefonjat es meg a wc re is viszi magaval.

lehet majd kitalalok valami indokot de koszi a segitseget es a linket is

megint sehol hivom le se toj....pedig mindig engedtem ha menni akart sosem tiltottam..bizalmasok voltunk..olyan rossz :(

2013. szept. 13. 00:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a lányod? Ha titkolódzik előtted, annak igen nyomós oka lehet. Hagyd békén a telefonját. Inkább ülj le vele beszélgetni.
2013. szept. 13. 09:52
 8/18 Dávid Benedek válasza:
Az előző válaszolónak teljesen igaza van. ...Meg aztán, ha a lányod megtudja, hogy kémkedsz utána, akár örökre elvesztheted a beléd vetett bizalmát. Ez száz százalék. Minden kapcsolat (legyen az családi, rokoni, vagy párkapcsolat) megromlása a kommunikáció hiányával kezdődik!
2013. szept. 13. 20:56
 9/18 A kérdező kommentje:

kedves 7-8-as, igen nyilván nagyon nyomós oka lehet 14 évesen az éjszakában mászkálni.

Mi eddig mindent megbeszéltünk egymással, legyen az fiú, női dolgok, bármi....mondom...bármi

Én vagyok olyan nyitott a világ és a lányom felé, hogy pl túl van az első iváson, együtt, megengedtem mert ha tiltom rosszabb, együtt ittam először a lányommal és pár időseb barátnőjével, na meg persze nekem is itt volt 2 barátosném jól elvoltunk, büszke volt rám és én is rá, mert bizalommal fordult felém...nem tudom mi történt vele, haza jön, bezárja a szobát, esténként meg megy....nem vagyok a "rikácsolós" anya típus, aki bezárja a lakásba, de most azt látom mintha nem lenne őszinte. Félek, hogy valami rossz társaságba keveredett, és rossz előérzetem van.

Mikor elmegy este nem hazudok: remeg kezem lábam, hogy baja esik.

Próbáltam neki elmondani ezeket, de annyit válaszolt úgyse lesz bajom, és ne érdekeljenek engem a barátai.

Nem hiszem hogy normális egy 14 évestől ez a fajta viselkedés (talán a fővárosban ez megszokott, tiszt. a kivételnek) itt nálunk nem...

És Isten bocsássa meg, ha beletiporok a lelki világába, de úgy gondolom mint aggódó anya tudnom kell hogy hol van......mielőtt akár baja esik, mert annyi szörnyűség van a világban, ha most nem teszem, és történne vele valami, mit csinálnék? bele se merek gondolni

2013. szept. 14. 16:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 14 éves lányomnak még messze nem engedtem meg az éjszakába mászkálást. Bárhogyan is nézzük, még gyerek. Egy szülőnek vannak dolgok, amiket egy ideig tiltani kell a gyerekének. Ha a gyerek ezért hisztizik, haragszik, majd megbékél.Nem lehet úgy gyereket felelősséggel nevelni, hogy csak a béke kedvéért azt csináljon, amit akar.
2013. szept. 14. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!