Milyen GPS-t tudnátok nekem ajánlani, ami a városokban is, a többsávos utakon esetleg kijelzi, hogy melyik sávban haladjak? De, minimum a kereszteződésekben mutatja, melyikbe váltsak?
Azt egyik sem igazán tudja, hogy melyik sávban haladsz, ahhoz nagyobb pontosság kellene, amit az átlag nem tud biztosan, azaz erre nem alapozható a navigáció, viszont mindegyik program tudja, oda rakja orrod elé a térképen sávkijelzés és haladási nyíl formájában hány sáv van az adott keresztezésben, és melyiket kell követned.
Azt is mondja: tarts jobbra, akkor valószínüleg kanyar következik, vagy a követendő sávba soroltat ily módon be.
Végül is, ha csak mutatja is, hogy melyikbe kell besorakoznom, függetlenül attól, melyikben vagyok, már az is jó. :)
Csak, amit egyszer használtam, az nem mutatott ilyeneket, tehát ez sem olyan alap dolog. :-\
Akkor, ami az ilyet tudja, tehát a városokban mutatja a kereszteződést és a sávokat, arra ajánlanátok nekem valamilyent? :)
Nem tudom, Te milyet láttál, de már évek óta tudja.
Akkor legyen tiszta a víz:
A GPS az maga a helymeghatározó, műholdakból álló rendszer
, amelyet az amerikai hadsereg tart üzemben.
A Navigátor maga a készülék, amely futtatni tudja a navigációs programot.
És vannak a térképek, amelyeket időnként frissíteni kell.
Nagyon sok ország nagyon sok városában (városához) vannak
sávinformációt is tartalmazó térképek. A több évvel ezelőttiekben valóban sokkal kevesebb volt.
A ma kapható navigációs eszközök bármelyike alkalmas az általad jelölt feladatra.
A kulcs: megfelelő szoftver és térképállomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!