Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az abszolút minimum hozzá?

Mi az abszolút minimum hozzá?

Figyelt kérdés
Linux Mint 15-höz összeállítanék egy pc-t, de az abszolút minimumból kihozva (mind ár mind hardver erősség szempontjából ) amin minden gond nélkül elfut. Netre és média fogyasztásra full hd filmekig. Légyszi pontos hardver típusokat írjatok ( alaplap, cpu, vga stb. ) lehetőleg újként kapható egységeket. Köszi!

#PC #linux #Mint 15
2013. jún. 5. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha olcsó gépet akarsz akkor Raspberry Pi, és nem is kell szenvedni az összeállítással.
2013. jún. 5. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ARM-nél azért komolyabbra gondoltam,de kösz.:)
2013. jún. 5. 22:14
 3/3 Szecsői Tibor válasza:
Hát most hardvereket hirtelen nem tudok mondani, de azt gondolom, a full HD a szűk keresztmetszet, nem a linux mint. Főleg, ha valami "fapadosabb" GUI-t akasztasz rá (nem tudom, a cinnamon mennyit eszik, a mate szerintem nem sokat, de egy xfce rá kell, hogy menjen) :). Szóval, amin a full HD döcögés nélkül megy, azzal nem lesz gond semmiképp, ilyen feltételek mellett. Ezzel talán sikerült szűkíteni a kört :).
2013. jún. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!