Ja, és manapság a cégek online is mentik felhőbe az adatokat, sőt nagyobb helyeken van élő flottakövetés.
aug. 1. 23:57
2/8 anonim válasza:
A mi rendszerünkben rá tudok keresni évekre visszamenőleg. Beállítom az adott járművet, kiválasztom hogy melyik időszak érdekel és már rajzolja is ki hogy merre járt az autó.
aug. 2. 05:46
3/8 anonim válasza:
Nálunk a szolgáltató menti az ő szerverein. Mi csak egy programot kaptunk amit elindítva lehet látni a járművek helyzetét és vissza lehet keresni mikor merre jártak. 5-10 mp-ként frissül. Ha bejön a kapun akkor kb ennyi idő kell hogy úgy jelezze hogy már bent van.
aug. 2. 05:51
4/8 anonim válasza:
2x béreltem elektromos rollert. Ez már kb vagy 3-4 hónapja. Még mindig látom a pontos útvonalat ahol jártam vele. Egy autó esetében szerintem ez sokkal komolyabb, szóval szerintem akár jó pár évig is.
aug. 2. 06:08
5/8 anonim válasza:
akkor le buktál .
aug. 2. 06:42
6/8 anonim válasza:
Cége válogatja, de biztos hogy években mérhető. 5 év szokott lenni az ilyen dokumentumok, adatok megőrzési ideje. Nálunk mivel bérelszámolás is történik ez alapján, így 8 év múlva lehet csak selejtezni az adatokat.
Viszont ma már nem kell hatalmas irattárakat építeni, egy DVD lemezre egy autó bejárt útvonalának adataiból sok-sok évnyit el lehet menteni. Négány MB egy napnyi adat. Úgyhogy semmi nem indokolja hogy ne tartsuk meg az adatokat sokkal tovább is.
aug. 2. 06:45
7/8 anonim válasza:
Gondolom mentik egy szerverre az adatokat, ahol bármeddig tárolhatják.
Nálunk is lekérdezhető a beüzemeléstől kezdve, azaz 5-6 évre visszamenőleg megvannak az adatok.
aug. 2. 10:18
8/8 anonim válasza:
Ha történik elszámolás ez alapján akkor 8 évig kell megőrizni. Amúgy 5-6 év szokott lenni a megörzési idő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!