Waze-t hasznàlok egy pàr hete. Szól, hogy 300 méter múlva forduljak balra majd szól hogy most forduljak balra?Eddig a GPS szólt 300 méter múlva forduljak balra majd szólt hogy a következő lehetőségnél forduljak balra.Van erre megoldàs?
Figyelt kérdés
Ismeretlen helyen sőrű utcàknàl nem tudom mennyi a 300 méter?2024. jún. 15. 11:42
1/7 Szervizmérnök úr válasza:
Ez egy tanulási folyamat, idővel kitapasztalja az ember.
A HERE WeGo is szól előre.
2/7 anonim válasza:
Nincs erre megoldás, ez így működik. Pro-tip: ne csak hallgasd, néha nézz is rá a kijelzőre. Rögtön látni fogod hogy hol kellene lehajtani, hányadik utcában,így sűrű utcáknál is simán megvan a hely. Nekem konkrétan teljesen némítva van a Waze, nekem ne pofázzon, rápillantok és tudom merre kell menni.
3/7 anonim válasza:
Ismeretlen helyen is pontosan annyi a 300 méter mint a Holdon.
4/7 anonim válasza:
Nincs erre megoldás.
Megszokod vagy használsz más navigációt.
5/7 anonim válasza:
Mivel a térképen mutatja is hogy mi az aktuális pozíciód, és hol kell fordulnod, még a besorolás rendje is megjelenik, csak az a dolgod hogy néha rápillants, és tudni fogod mi a dolgod.
Amúgy 50-es tempóval 20 másodperc 300 méter.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszt!
2024. jún. 20. 07:54
7/7 anonim válasza:
De mutatja is az utat és azt is nézzd .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!