CASIO rádiójel vezérelt órát nem lehet beállítani?
Sziasztok! Mi előtt még óráshoz rohannék, és egy vagyont kifizetnék, felteszem ide a kérdést hátha tudtok segíteni.
Van egy CASIO karórám ami rádiójel vezérelt. Analóg+digitális. Kb. 7 év után most vettem elő a fiókból. Elemet kellett cserélnem benne mert teljesen le volt merülve. Kicseréltem, működik, viszont képtelen vagyok beállítani manuálisan, hogy rádiójelen beálljon a pontos idő. Elvileg éjszaka kellene automatikusan beállnia. Akkor sem áll be csak csippan egyet(Pont fent voltam éjszaka). Követtem a leírtakat a könyv szerint, viszont amikor kiválasztom PAR, majd GMT-re állítom(Villog), akkor kellene megnyomnom a jobb felső sarokban(Oldalt) a gombot. Megnyomom, de ahelyett hogy az összes mutató mozogna, eltűnik minden a kijelzőről, és nem csinál semmit. Szerintetek mi lehet az oka? Előre is köszönöm a válaszokat.
Amit beleraktál cserének?
Akkor mi a fenét vársz? :DDDD
Vegyél egy új elemet és azzal próbáld meg.
Faternak is van egy ilyn haverja... a 8-15 éves elemeket hordja ide hogy mérjük meg még jó-e. Én meg nem tudom neki megmagyarázni hogy terheletlenül mérve lehet hogy jó, de azonnal beesik a feszültség ha kap egy kis terhelést.
Kicseréltem új elemre, már csak az a bajom, hogy nem oda áll be ahová kellene.
11 órakor próbáltam beállítani, kiválasztottam "PAR", és reggel fél 8-ra áll be. a digitális kijelzőn 11:05, tehát ott meg 5 percet siet. Kint a szabadban állítottam be, semmi sem árnyékolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!