Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Akik Google maps-ba raktak...

Akik Google maps-ba raktak fel képeket a legnézettebb képednek mennyi volt a nézettsége?

Figyelt kérdés
Mi számíthat ott már jó nézettségnek?

jan. 5. 00:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

100 ezer körül.

Az nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy csak egy kis üzlet volt.

A népszerűbb helyeken simán vannak többtízmilliós megtekintések is.

jan. 5. 00:32
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem még a régi panoramioban voltak képeim. 15 ezer volt a max. Egy görög nyaralóhelyen készült.

Kicsit gagyi, hogy a google egyszerűen csak kitörölte őket, ahelyett hogy áthozták volna. De végül is nem gáz, mert így legalább nincs tele a földgömb nagyon régi képekkel.

jan. 5. 01:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20-30 ezres nézettségek vannak a képeken. Hotelek, nyaralóhelyek, welness, stb. világszerte.
jan. 5. 05:37
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem van olyan kėpem amit 2 ėv alatt 3milioan nėztek meg, van amit 3 hónap alatt 2000 néztek meg .

az fontos hol és mit fotoztål le. vagy ėrdekes lesz vagy nem .

jan. 5. 07:03
 5/12 DeMoR ***** válasza:

Én egyszer random fotóztam be Pesten egy papírírószer aznapi bezárását 2020-ban, ma épp 2356-an nézték azt meg, csak úgy, nem túl érdekes, de engem akkor meglepett, hány embi akarhatott oda menni :D

(Szóval gondolom ennél lehet kevesebb is, kisebb városban.. De gondolom valami híres helyen egy friss képet sokkal többen néznek meg.. ^^)

jan. 5. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Az első 3 legnézettebb képem: 895148, 479532, 427960 megtekintésnél tart.

360-as panorámák, saját utcakép. Sajnos ez a funkció sincs már.

jan. 5. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Budaörsi kőfejtőről készült egyik kép 13488 megtekintésnél tart.
jan. 5. 10:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a legnézettebb képem 1,3m a második helyezett 989ezer. A következő pár darab már csak 149k környékén jár és rengeteg pártízezres képem van, és rengeteg 2-3 ezres. Én sosem tudom melyik kép lesz sikeres, mert van olyan amit a sarki lottózóról készítettem vagy a panel aljában lévő Csilla fodrászatról és százezren nézték meg, és van olyan amit a világ 7 csodájáról és alig van érdeklődés. Mondjuk egy piramisról vagy a Golden Gate hídról naponta sok foto készül így az enyém elvész a sok feltöltés között, míg az aluljáróban lévő Fornettist meg nincs olyan hülye rajtam kívül aki feltöltené.
jan. 5. 11:37
 9/12 anonim ***** válasza:

van olyan képen ami ugyan 800000 nėztek meg de ezt számot 5 év alatt érte el kėp de ,van egy kėpem amit 3millioan néztek meg 2 ėv alatt ,

az első változat magyarorszågon kėszült ,mig a måsodik eset Nėmetorszågban készült kép.

van olyan kėp amit 4 hónap alatt nėztek meg 500 egy szép hegyi tájkép egy természetvédelmi területen.

jan. 5. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet hogy azt a képet amelyiknél sok megtekintés van a többihez képest linkelték valahova. Egy fórumba, vagy weboldalra és emiatt sokan kattintják meg.
jan. 5. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!