Akik Google maps-ba raktak fel képeket a legnézettebb képednek mennyi volt a nézettsége?
100 ezer körül.
Az nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy csak egy kis üzlet volt.
A népszerűbb helyeken simán vannak többtízmilliós megtekintések is.
Nekem még a régi panoramioban voltak képeim. 15 ezer volt a max. Egy görög nyaralóhelyen készült.
Kicsit gagyi, hogy a google egyszerűen csak kitörölte őket, ahelyett hogy áthozták volna. De végül is nem gáz, mert így legalább nincs tele a földgömb nagyon régi képekkel.
nekem van olyan kėpem amit 2 ėv alatt 3milioan nėztek meg, van amit 3 hónap alatt 2000 néztek meg .
az fontos hol és mit fotoztål le. vagy ėrdekes lesz vagy nem .
Én egyszer random fotóztam be Pesten egy papírírószer aznapi bezárását 2020-ban, ma épp 2356-an nézték azt meg, csak úgy, nem túl érdekes, de engem akkor meglepett, hány embi akarhatott oda menni :D
(Szóval gondolom ennél lehet kevesebb is, kisebb városban.. De gondolom valami híres helyen egy friss képet sokkal többen néznek meg.. ^^)
Az első 3 legnézettebb képem: 895148, 479532, 427960 megtekintésnél tart.
360-as panorámák, saját utcakép. Sajnos ez a funkció sincs már.
van olyan képen ami ugyan 800000 nėztek meg de ezt számot 5 év alatt érte el kėp de ,van egy kėpem amit 3millioan néztek meg 2 ėv alatt ,
az első változat magyarorszågon kėszült ,mig a måsodik eset Nėmetorszågban készült kép.
van olyan kėp amit 4 hónap alatt nėztek meg 500 egy szép hegyi tájkép egy természetvédelmi területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!