Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » A volt férjem figyelhet-e úgy...

A volt férjem figyelhet-e úgy google helyelőzmények alapján, hogy nem kapok róla értesítést, ha letöltött valamilyen appot, azon keresztül? Néha egy zöld, neha egy sárga pötty van a felső sarokban.

Figyelt kérdés
Helyelőzmények figyelése

#Helyelőzmények követése
2023. dec. 22. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem neked üldözési mániád van, emellet tök hülye vagy a GPS-hez
2023. dec. 22. 08:14
 2/8 anonim válasza:
100%
Nem lehet, hogy a pöttyök a telefonod töltöttségi állapotát jelzik?
2023. dec. 22. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Milyen telefon?
2023. dec. 22. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem iPhone-om van de a zöld pötty az aktív kamerát a sárga meg a mikrofont jelzi. Gondolom ott is hasonló. Tehát valami használja a kamerádat meg a mikrofonodat.
2023. dec. 22. 10:43
 5/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Néha egy zöld, neha egy sárga pötty van a felső sarokban."

Pirosat is szoktak alkalmazni, mint a legújabb Fargo epizódban is, az autó aljára ragasztott nyomkövetőn még mindig villog a piros LED.

2023. dec. 22. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha a Google fiókodba be tud lépni, és a helyelőzmények be van akpcsolva, akkor azon láthatja (kb) merre jártál.

Ezenkívül számtalan ingyenes és fizetős "kémprogram" van ami hasonlóakat tud. Plusz még van egyéb extra szolgáltatása is. De ezek telepítéséhez a telefon fizikai hozzáférése kell.

Ha a Google fiókhoz úgy érzed valaki hozzáfér, akkor azt a Google fiókban tudod ellenőrizn, hogy kik vannak bejelentkezve. Ki tudod öket jelentkeztetni, és válts utána jelszót. És kapcsold be a kétlépcsős azonosítást.

Sajnos az ilyen párkapcsolatokban elég gyakori.

A pöttyök nem tudom mi. Ehhez kéne tudni az Android verziószámát és a telefon típúsát.

Újabb Samsungnál a pötty a mikrofon és/vagy kamera hozzáférést szokta jelenteni.

2023. dec. 22. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem hogy milyen telefon, mert pl iPhoneonon megvan ezeknek a pöttyöknek a jelentése.
2023. dec. 22. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a Google fiókodban a helyezelőzmények mentését. A jelszót is megváltoztathatod, és kiléptetheted a belépett eszközöket is.
2023. dec. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!