Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » ! Néztük a tvt HDMI kábellel...

! Néztük a tvt HDMI kábellel volt osszekotve a gépemmel, majd ismerősöm kirantotta a tv kabeljat a hosszabitobol, majd egy narancs sárga fény jött ki a hosszabitobol és elment az áram. Nos a lámpam nem világít illetve a szobámba?

Figyelt kérdés
De a szombamba mind kettő konnektorba sincs áram de a házba ezeken kívül van áram. SOS. Kérlek segítsetek!! Most történt! Mi történhetett?

2023. júl. 17. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Biztosíték
2023. júl. 17. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rákötött kismegszakítót verte le szerintem, ha egy körön vannak a szobádban nem működő konnektorok, akkor valószínű, hogy ott a probléma :D
2023. júl. 18. 08:07
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
65%

Volt olyan eset, valaki benyomta a TV földeléses villásdugóját egy gagyi hosszabbítóba, azzal a lendülettel egy nagy villanás kíséretében a fázis és védővezető pont össze is ért a hulladék hosszabbító belsejében.

TV és számítógép D-Sub kábelen volt összekötve.

- TV-ben a D-Sub csatlakozó környéke szenesre kiégett, alaplap totálkár.

- Videokártyának vége lett.

2023. júl. 18. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak a biztosíték ment le, semmi baja nem lett csak este nem mentem már ki és korom sötétbe aludtam el xD
2023. júl. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!