Utólagos beszerelésű tolatókamera,és menetrögzítő egyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Asszonypajti részére keresnék ilyesmi kütyüt. AMi "berajzolja a tolatási irányt ahogy halad az autó. kb tenyérnyi kijelzője lenne, és egy menetrögzítő kamera is csatlakozna a mai közlekedési morál rögzítése végett... :D néztem már jópárat, de olyat, ami mindezt egyben tudja, nem találtam. (és persze nyilván fillérekért szeretném, nem aranyáron :D ) Illetve egy mobil, autóból-autóba egy mozdulattal átrakható, akkumulátoros, zsinórmentes kamera is jó lenne. Ha vlk tud ilyet ajánlani , tapasztalattal együtt, szívesen venném. :D köszönöm szépen...2023. okt. 26. 15:27
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos nem a kérdésekre adtál választ, de köszönöm a fáradtságod.
2023. okt. 26. 22:21
3/4 anonim válasza:
Hááát..
Egy mozdulattal átrakható?
A tolatóból a kamerarészét telepíteni kell valahogy, ez mindenképpen külön egység.
A menetrögzítőt is rögzíteni kell.
Mondjuk ezek még mennek 1-1 mozdulattal.
De akkuról kellene nekik működni, hogy ne kelljen minden egy áttelepítő mozdulat után tápfeszültségeket bedugdosni és ráadásul WiFisnek lenni, további madzagozás helyett.
Az akkutöltést már nem is emlegetem..
Gondold át..
4/4 A kérdező kommentje:
hát pont ezért gondoltam, hogy segítséget kérek. Leginkább a menetrögzítő kéne mobil legyen. És ugye a z alapja az,hogy egy mai mobil is bír 2 napot. max 2 naponta töltve van. Egyik autóban mondjuk fix, ahol rendszeres műxik ott bekötve, a másikba időnként , 1-1 útra áttenni. Így volt gondolva, de végülis akkor több rendszerrel megoldható, van amit már szinte ingyen utánunk dobnak....
2023. okt. 27. 19:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!