Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hogyan tudok megtalálni egy...

Hogyan tudok megtalálni egy eszközt?

Figyelt kérdés

Egy biztonságtechnikai eszköztől lenne szó, amiben van sim kártya, gps és ismerem az iemi számát.

A probléma, hogy a támogatói webhely megszűnt, a sim meg csak 2g talán 3g kommunikál.

tegnapelőtt 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mármint pontosan milyen eszközt, hol, mekkora területen?
tegnapelőtt 15:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Van valami független gps, sim, vagy iemi kereső ami nem átverős oldal?
tegnapelőtt 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Adok hozzá kódot, ami megkeresi, de előre kell fizetni.
tegnapelőtt 15:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Milyen kódot?
tegnapelőtt 15:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Sehogy
tegnapelőtt 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak nem arról a GPS Tracker-ről van szó egy magenta-színű sim-kártyával,

amit most dobtam ki?

Egyébként elképzelhető, hogy valamelyik közeli ismerősnek, vagy családtagnak említetted azt az eszközt.

Ha valóban történhetett ilyen, akkor talán az a valaki jobban emlékszik, hogy hol és kinél lett elhagyva az a szar.

tegnapelőtt 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Amúgy az ilyen eszközök nem úgy működnek, hogy küldesz rá egy sms-t és ő visszaküldi a koordinátákat?
tegnapelőtt 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi ez, hogyan kommunikál, a kérdés így nulla.
tegnapelőtt 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán mi ez, hogyan kommunikál"

Nem szeretnék tovább találgatni én sem, de szerintem egy olyan eszközről lehet szó, amiben már évek óta lemerült az akku és már sehogy nem kommunikál.

tegnapelőtt 18:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Az aksi jó benne, fel tudom tölteni, csak a hálózathoz alig akar csatlakozni. De ha élesítem a gps-t benne az pontos, csak a kiszolgáló webhely már nem működik ahol követni is lehetne. Szóval sim, iemi, gps áll a rendelkezésre, csak nem találok kompatibilismegoldást ami felismeri az eszközt. Nem android, nem apple, de a google felismeri a gps formátumot amit küld. Csak nem tudom mihez párosítani a nyomonkövetést felügyelni tudná. Így csak pillanatképet tudok lekérni sms-ben, nem folyamatos nyomonkövetést. És az sms-st is alig mert nehezen talál hálózatot, mert nem a gyári sim van benne, hanem harmadik féltől származó. Igen a simek között is van eltérés.
tegnapelőtt 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!