Iphone 14 -ben a GPS-nek neha van hangja, neha nincs. Valami megoldas esetleg?
Figyelt kérdés
Elinditom , hangero van raadva,a kapcsolo sincs benyomva az oldalan, a programba jobb oldalt a hangszoornal be van jelolve,h legyen hang mindenre.
Es egyszer van,hogy beszel vegig egesz uton,maskor nem.Van mikor valt noi hangra,majd vissza ferfi hangra. Ez normalis?
2023. szept. 11. 10:12
2/6 A kérdező kommentje:
alap program - Maps
2023. szept. 11. 10:29
3/6 anonim válasza:
Kérdésedre a választ nem tudom, de nekem egyik gyártó telefonjaival sem működik a hang. A beállításaim valószínűleg jók, mindent beállítottam és engedélyeztem ami esetleg szükséges lehet. 7 - 8 évvel ezelőtt minden telefonom az alapból rajta lévő google map- el tökéletesen működött. Kb 4 - 5 éve egyetlen telefonon sem működik a hang se google map- el se Waze- vel. A szolgáltatók és a márkaszervízek pimasz, arcátlan módon pattintanak le ha ezt a problémát jelzem.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom,hogy idot szakitottal a valaszra.
2023. szept. 18. 14:38
5/6 anonim válasza:
Idő közben én is feltettem egy kérdést, hogy miért nem jó a telefonos GPS- ben a hang, egy választ kaptam, de az illető azt írta, hogy neki működik a Waze és biztos nálam van elállítva valami. Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet a problema, de eddig senki nem tudott mondani semmit.(én vagyok a tegnapi válaszoló)
6/6 A kérdező kommentje:
Ertetlenul allok a problema elott,mert egyszer va, masszor nincs. Ugy,hogy semmifele beallitason nem modositok es ugyanazon az utvonalon haladok.
2023. szept. 20. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!