Mit kell tudni a túra GPS eszközről?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy van e közületek valakinek túra GPS eszköze és mi róla a véleménye? Szeretném magasság mérésének meghatározására használni.
Köszönöm előre is a segítséget.
Bemész megveszed, beállítod, használod. Nem kell túlbonyolítani.
Ez az ajánlott óra éppen nem való túrázásra!
Én több mint 10 éve túrázom gps-el.
Amit ajánlok Garmin , kifejezetten túrára alkalmas gps-e. Rengeteg fajta van belőle a pénztárca szab határt.
A túra gps-ek . min ki kell hogy bírjanak 24 órát folyamatos gps kapcsolattal, és kifejezetten túra térképek kell, hogy legyenek rajta. Ilyen apróságok, hogy birni kell a vizet ( esik az eső ) stb. már le sem írom.
"Ez az ajánlott óra éppen nem való túrázásra!"
Magasságmérésre keres eszközt, nem kell pánikolnod.
"Igen, ami olcsó és tud egy ilyen funkciót az gyanús,"
Az áráért tudja ami a funkciója, teszteltem, és egy másik bevált eszközzel folyamatosan összehasonlítva szinte megegyező értékeket mért folyamatosan.
"Ilyen apróságok, hogy birni kell a vizet ( esik az eső ) stb. már le sem írom."
Még szerencse hogy nem írtad le, mert ez vízálló.
"azon is gondolkodtam, hogy mivel sok kő nem volt védve és agyagos talajban volt, az agyagos talaj lassította a tápanyag és víz felszívódását és túl lúgos a kő és a savval érintkezve reakcióba is lépett, meg egyébként sem volt már jó a felülete"
Értem. Ha ez így van elnézést. Nem értek túlzottan ezekhez a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!