Rádióvezérelt órám, miért nem állította át magát?
Minden nap korrigálja saját magát. Szomszédnak is van ilyen és az övé se. Akkor mi értelme van? Pont ezért vettem, hogy ne legyen elfelejtve. És azért veszik sokan, hogy pontosak legyenek ha menni kell valahova.
Szóval nem értem...
Na tessék.
Azért vettem, mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla, most se igazán jött szóba a barátaimmal sem.
És mivel nekem itthon nincs ki szóljon ezért vettem, hogy ezt magától megcsinálja... Na mindegy.
'itthon nincs ki szóljon ezért vettem, hogy ezt magától megcsinálja... Na mindegy."
Nem az óra hibája ha nem tudod hogy működik, függetlenül a szándéktól.
Pl. én hiába panaszkodom a napelemre vagy a gyártóra, ha az árnyékba teszem, vagy a gémeskutat a sivatagba.
Akkor mi alapján állítja be magát? Nem igazán logikus így, azt nem jelzi neki a rendszer, hogy óraátállítás van?
Bocsánat, de nem értem akkor mi az értelme...
Nem is értem mi a baj. Azért vetted hogy ne felejtsd el az átállítást. És lám, nem is felejtetted el az átállítást! :D
Áramtalanítsd a készüléket és kapcsold be újra és akkor rászinkronizál.
Nálunk is a templomban a toronyóra nem vette a lapot valamiért, pedig az tutira nincs árnyékolva, kint van az antenna a falon. Lekapcsoltam, majd be és megtalálta a helyes időd.
"Állítólag, jövőre már nem lesz szükség átállításra."
Na onnantól árasztják majd el a gyk-t az olyan kérdések, hogy "átállt az órám magától, mit csináljak"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!