Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Ellopták az iPhon-om a lokátor...

Ellopták az iPhon-om a lokátort kikapcsolták?

Figyelt kérdés
Sajnos a lokátor azt írja ki “ nem található hely” gondolom leválasztották a helyzetmegosztást. Így , hogy tudom megtalálni? IPhone 14 😭
2022. okt. 6. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha kivették a simet ez normális jelenség.
2022. okt. 6. 23:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Meglett a telefon, rendőrség lenyomozta. Sajnos nem értek ezekhez az iPhon dolgokhoz de most majd kioktatnak. Az illető ellen feljelentést indítottam. :)
2022. okt. 7. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Milyen módon ett meg ilyen hamar és hogyan találták meg?
2022. okt. 7. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok! Hogyans sikerült lenyomozni?
2022. okt. 7. 17:39
 15/20 anonim ***** válasza:
21%
A készülék IMEI száma alapján is le lehet nyomozni ma már egy telefont! És mivel az iPhonok többségében nem kivehető az akkumulátor. Igy még ki kapcsolt állapotban is képesek az iPhonok a legközelebbi adó tornyokra az IMEI számot elküldeni. És már is be mérhető a készülék IMEI száma alapján is. Tehát sim kártya sem kell bele, mert sim kártya nélkül is segély hívásra alkalmasak a mai telefonok, és igy a legközelebbi adó toronyra automatikusan kapcsolódik. Tehát be mérhető.
2022. okt. 7. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Az IMEI dologról tudok de nagy valószínűséggel környéktől is függ hogy mennyire található meg, egy adott cella mérete, lefedettség, adott cellába eső népsűrűség.

Kikapcsolt állapotban biztos hogy nem küldözgeti folyamatosan az IMEI-t sehova, maximum a kikapcsolás ipillanatában.

2022. okt. 7. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Jó lenne tudni hogy Kérdezőnek hogyan segítettek ilyen hamar, az örömteli lenne, ha a legtöbb eltulajdonított telefont meg tudnák találni.
2022. okt. 7. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Fél nap telt el a kérdés kiírása és a rendőrség kinyomozta között. Kamu.
2022. okt. 26. 09:36
 19/20 anonim ***** válasza:

"Fél nap telt el a kérdés kiírása és a rendőrség kinyomozta között. Kamu."

Garantáltan nem a mobiladatokkal akadtak rá. Max megkérdezték a tulajt hogy ki vihette el, az meg felsorolt hármat, a rendőr rájuk ijesztett hogy adják elő mert baj lesz, és az egyik sírva visszaadta. Egyszer velem is eljátszották ezt, annyi eltéréssel hogy semmi közöm nem volt hozzá, csak akkor hagyta abba, amikor a rendőrnek azt mondtam, hogy ha folytatni akarja, akkor hangfelvételt kérek.

2022. okt. 26. 11:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Bravúrosan gyors munkát végzett a rendőrség! Minden elismerésem.
2022. nov. 10. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!