Létezik kerékpárra futársegéd?
Olyan eszközre gondolok vagy alkalmazásra androidon belül amilyen mostanában a buszokon van és sofőrt tájékoztatja mindenről IS...
Arról hogy éppen milyen járatban van,mettől meddig tart,éppen melyik megálló következik (az aktuálisnál ugrik a következőre),és az is ott van milyen járat a következő és mettől meddig tart.Ezt bringára átvetítve...Futárkör neve,betáplálható állomásokkal,és ugyanúgy az aktuális állomásnál kiírja a következőt...
esetleg térképpel ha nem tudnék valamit,mutatja merre menjek...vagy mondja is...
A kör végén meg kiírja az útra vonatkozó adatokat,idő,sebesség,táv,minden két állomás közti táv és idő és az állomásokon töltött idő.
Ugyanezt lehetne túraban is hogy a start-településtől kezdve mindig kiírja a következőt (ezeket is előre beírtuk ugyebár)ahhoz képest ahol éppen vagyok,az már csak ráadás lenne ha közben mutatná is hogy merre vagy szövegesen mondaná mint egy GPS.A túra végén kiírná minden két település közti eltelt időt és távolságot,pl.5 percnél hosszabb tartózkodás esetén az ott töltött időt.
Ha van ilyen eszköz akkor egy irányt kérek hogy hol keressem,ha androidos program van ilyen akkor jó lenne ha widgeten mindent írna útközben amit leírtam.Az egészet meg lehetne menteni gpx-be vagy excel-be...vagy amibe lehetséges...
Milyen igények vannak mi?...Kíváncsi vagyok tud e valaki válaszolni érdemben...😊
útvonaltervezős appok vannak, többféle is.
De ilyen fícsörök szerintem nincsenek bennük.
2-es...biztos tuti eszköz mert jó ára van...de nem látom a funkciók listájában amit én szeretnék..
Pontosabban...nem tudom hogy tudja-e azt amit elvárnék tőle de ha nincs a listán pl. a település vagy állomás előjelzés vagy valami hasonló...nem tudom hogy kéne hogy írják...akkor vehetem úgy hogy nem tudja nem?
#4: Azért írtam, hogy "ilyesmi", mert jó sok igényed van, te tudod, hogy mi az ami fontos, mi az ami nem annyira. "település vagy állomás előjelzés" ezt nem egészen értem. Böngészgess a cuccok között, biztos találsz megfelelőt. Ha valami nem világos, kérdezz lehetőleg egy szakbolttól, biztos segítenek. Sok sikert.
5. Előjelzés...az aktuális "állomáson" kiírja a következőt mihelyt érzékeli hogy odaértem ahova az előző állomás szólt.
Pl. Pécs-Abaliget-Oroszló:
Pécset,a start-címet elhagyva kiírja hogy Abaliget.Odaérve viszont már Oroszlóra cserélődik.
Stb. Ugyanígy városon belül is a címekkel.
(Buszon is így működik,megnéztem azt a nagy kijelzőt ami a sofőrnél van.Beér egy megállóba és puff már a következő megállót írja ki a sofőrnek.)
Valami hasonlót keresek.
Köszi a választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!