Milyen navigációs készüléket érdemes venni, ami nem évül el úgy mint az Android rendszer?
"„navigációs készüléket” nem érdemes venni. Elavult kategória."
Ebben egyetértünk. Sokkal könnyebb a meglévő mobilt használni, pláne ha újabb kocsi és van tükrözési lehetőség benne.
"okosórát sem, wifirouter-t sem, digitális fényképezőgépet sem"
Ez viszont nettó hülyeség!
Az okosóra sokkal több dolgot tud, mint csak időt kijelezni. Pulzust, véroxigént, légnyomást és stressz-szintet a telefon nem fog neked mérni.
A wifi routert nem tudom, hogy helyettesítené a telefon, ezt elmagyaráznád, kérlek?
A digitális fényképezőből meg nem csak a kompakt vackok vannak (azok helyett tényleg jobb a telefon), hanem ott vannak a bridge, DSLR és MILC gépek, normális objektívvel, na azok képminőségét a legjobb mobil kamera se üti meg.
Látom a 9-es lepontozásából, hogy hü.k vagytok hozzá.
Szerintetek az élő közlekedési adatokat hogyan szerzi be a navi? Hm? Kiviszi a posta pendriveon? :D Jajj gyerekek miért kell belebeszélni olyanba amiről fogalmatok sincs, nem is láttatok közelről?
Én mindig az aktuális lecserélt mobilom teszem a kocsiba navigálni.
Az se baj ha sz@r az akkuja, vagy nem lehet vele hívni, vagy ha éppen ellopják.
#11 wifi tether, többit képzeld hozzá
#12 te a 9-es vagy ügye? lehet nem csak BKV-zásra kellene alapoznod a szaktudásodat
"A telefonom 3-4 éves lehet kb. Nem szeretnék újat venni helyette."
Nem muszáj, vehetsz egy hibásat is, ami navigálásra még alkalmas. Pl. a letiltott készülékek erre kiválóak.
#15: Persze wifi hotspot. Jól jön olyankor mikor idegen helyen, ahol nincs wifi gyorsan el kell valamit intézned a laptopon. De otthonra?! Tudod, ki szenvedne a mobilnettel, ami se nem gyors, se nem stabil, ráadásul a torrentet elfelejtheted, mert port forward nem lesz, sőt, publikus IP-t se kapsz.
Kösz, én maradok a rendes routernél és a laptop is kábellel van rákötve wifi helyett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!