Win CE rendszerű GPS-re IGO telepítés hogyan?
Sziasztok!
Ismerősömtől kaptam egy Navitel E500 GPS készüléket, amin egy gyári program van, ami egyszerűen szólva, rettenetes, használhatatlan.
Szeretném rá az IGO Primo-t feltenni, egy memóriakártyára fel is másoltam, de mivel automatikusan indul rögtön a gyári program, nem tudom elindítani.
Ha a készülék tárhelyéről törlöm a programot, hibát ír ki és elkezdi visszatelepíteni.
Mit lehetne ilyenkor tenni?
Köszönöm!
Milyen a Wince rendszer menüje?
Nekem Wayteq van,azon ha kilépek a navigációs programból (igo) akkor ott van a Wince menü,benne hangerő,háttérvilágítás meg egy csomó más ikon,van egy olyan hogy navigációs beállítások ahol be lehet tallózni hogy melyik exe kiterjesztésű file-t akarjuk elindítani.Azt kellene megkeresni és ott beállítani hogy a kártyáról indítsa a igo.exe-t.(vagy amilyen más néven fut)
Az automatikus indítást meg nem szokás bekapcsolni mert ha a szoftver meghibásodik és mindig újraindul a kütyü akkor elég macerás kilépni a körből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!