S. O. S. Miért nem indulnak el az alkalmazás telepítői, miért csinál úgy, mintha meg sem nyitottam volna? (Win.8.1)
Sziasztok!Régebb óta fennáll az a probléma,hogy ha letöltöttem egy alkalmazást az internetről és utána szeretném telepíteni akkor nem csinál semmit(Windows 8.1)
Jelen esetben a Visual Studio összes verziójánál ezt tapasztalom.Letöltöm futattom rendszergazdaként és utána semmi,se hibaüzenet...mintha meg sem nyitottam volna.Más alkalmazásoknál is tapasztaltam ilyet...nem tudom mi a baj.
Viszont szeretném a közeljövőben lecserelni az oprendszert...de most egy darabig erre nincsen lehetőségem és mivel a VS-ban kell házi feladatot írnom így elég sűrgős lenne megoldanom ezt a problémát.
Nagyon megköszönök minden választ és segítséget!!
Ha cserére nincs is lehetőséged, attól még újratelepítheted.
Bár először érdemes lenne egy frissítést eszközölni, hátha az új alkalmazásoknak valami hiányzik.
Mondjuk általában reklamálnak, de a mai világban...
Ha nem segít, akkor egy újratelepítés talán megoldja a gondod.
Megfelelő verziót a microsoft oldalairól is letölthetsz.
(Feltételezem mindenből eredetit akarsz futtatni és nem virágboltit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!