Hogyan tudnék egy huawei p20 lite új rendszer telepíteni?
Figyelt kérdés
huawei p20 lite mobiltelefonom van, ujra kellett telepítenem virus fertőzés után. Hard rezetet kapott, utána hiába indul a setup nem megy végig. Számítógépről, hogy lehetne új firmware-t telepíteni rá ? Kérem valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!2019. aug. 6. 10:23
1/3 anonim válasza:
Előbb talán érzékeltesd, hogy mit csinál pontosan!
Tudod, mint amikor egy Windows fórumon is bedobják:
Hibaüzenetem van!
De könyörgöm, milyen hibaüzenet?
2/3 A kérdező kommentje:
Hardreset után alaphelyzetbe állt a telefon. Bekapcsolás utána jön az alap EMUI telepítő, beállítás varázsló. Pl google fiók hozzáadás, wifi be állítás stb.. Minden befejeződik be kellene adni a menüt, de nem adja be hanem ujra indul a telepítő. Telepítőből nem megy tovább.
2019. aug. 6. 10:31
3/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, de nekem nem volt hozzá türelmem. Egy szervizes ismerősöm fillérekért megcsinálta 10 perc alatt. Azóta semmi gixer vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!