Garmin Edge 800nak tévedésből a belső tárhelye lett formázva a memóriakártya helyett. Lehetséges feltenni rá itthon szoftvert vagy irány a szervíz?
a Garmin Expressel talán vissza tudod csinálni.
Mérnök úr: Ha van egy windowsod - ami "kicsit" fejlettebb egy kerékpár kompúternél - és ha átteszed a merevlemezt egy másik gépbe és ráküldesz egy formázást akkor mi fog történni? Windows talán kajinkúni fog, hogy van boot szektor meg indítható windows rajta és biztos, hogy hülye akarsz-e lenni? Talán... még nem próbáltam de más oprenddszerrel csont nélkül le tudod fozmázni.
# 2
Szerintem te hülyének nézel engem, de emiatt kár volt fáradozni.
Nem erre gondoltam.
Ez még a legviccesebb:
"Talán... még nem próbáltam..."
Mióta összeraktam az első gépem (időszámításunk szerint Windows 98-ban), hányszor megtettem, multiboot rendszereket kreáltam, mélységi szinten megismertem a folyamatok működését, valamint régebben évekig Windows fórumokat támogattam hobbiból, rengeteget tanulva is ezáltal. Míg rá nem untam, mert már nem volt semmi kihívás benne.
Erre azt kell látni, hogy hülye példákkal szemléltetik nekem a dolgokat. Vicc az egész...
A kérdésre válaszolva-letörlődött róla a ROM,kell a netről szerezni egy másikat,elvileg otthon is rátelepíthető pc-vel összekapcsolva vagy memóriakártyáról bár a garminnál minden bonyolultabb.
Necces hogy szervíz foglakozik-e ilyen régi kütyüvel,inkább valami garmin fórumon kellene érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!