Túrázáshoz a Garmin Gpsmap 64st-t néztem ki. Ha Németországból rendelem (kb.20%-val olcsóbb) akkor a nyelvnél ki tudom választani a magyart ill. az EU térkép mo-i része ugyanolyan részletes mintha itthon veszem meg?
Most nyilván száz százalékra nem tudhatom, de szvsz igen, ki tudod választani a magyart, én itthon vettem az Oregon 650-emet és természetesen ki tudom választani bármelyik nyelvet.
Egy európai "szabadidős térkép" van benne, szerintem nyilván ugyanaz lehet mindenhol.
Csak egy megjegyzés: én meggondolnám ezt a térkép dolgot. Nem tudom pontosan, milyen ez a térkép, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy megéri azt a plusz húszezret. OK, az jó, hogy tényleg ott van egész Európa, ez biztos poén. De hogy itthon például nem fogod ezt a térképet túrázásra használni, az is biztos, mert ugye ott a sokkal részletesebb Turistautak.hu vagy OpenStreetMap.
Szerintem lesz tajta magyar nyelv.
Terkepet ugyis rendszeresen frissitesz majd rakta, tok mindegy, mivel szallitjak.
Ja es olyan osm-uttal meg nem talalkoztam, ami a tuhun ne lett volna rajta, ellenben forditva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!