IllumixOff kérdése:
Mi az anyám rákja az a tárolókártya?
Figyelt kérdés
Telepíteném a Navigont erre kiírja hogy nem helyezett be tárolókártyát. MI A RÁK EZ?????? tárolókártya -.- Memória vagy SD kártya arról már hallottam, de tároló ????? mi a rák az ????? egyébként SD kártya van a telefonban szóval nem tudom mi az...2015. júl. 10. 17:55
1/5 Szirty válasza:
Tároló kártya.
Memória = tároló
Gondolom az eredeti kártyát keresi, te meg lopott verzióval játszol.
2/5 anonim válasza:
Ha neked értelmes magyar szavak akkora fejtörést okoznak, akkor baj van. Mit tesz a kártya a navigációs készülékben? Tárol. Akkor ez milyen kártya?
3/5 anonim válasza:
azért ez eléggé lekezelő válasz. Valóban igaza van a kérdezőnek, a memória minden nyelven memória. Talán a szoftver fordítója volt túlságosan tudálékos.
4/5 Szirty válasza:
"Valóban igaza van a kérdezőnek, a memória minden nyelven memória."
Nézzük csak mi történik ha a gugliba beírjuk hogy storage card (tároló kártya):
5/5 A kérdező kommentje:
Elég ideges voltam amikor ezt kiraktam,mert már új SD Kártyával is próbáltam kitöröltem adatokat, hogy legyen hely, de nem lett jó... Egyébként úgy lett jó, hogy letöröltem a programot és egy másik verziót szedtem le.
2015. júl. 17. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!