Apám vett egy GPS nyomkövetőt (GT005) de nem megy a beállitása?
Szerintem ez az pontosan
de mivel annyi hasonló van ehhez, nem tudom megmondani.
A probléma:
Nem tud csatlakozni az internethez(valószinüleg, a GPSone app-ban kéne mutatni hogy hol a autó, de nem mutatja, csak próbál csatlakozni, de nem tud)
Egy régi vodafone-os simkártyát tettünk bele, gondolva hogy majd 300mb net elég lesz hozzá, és akkor majd feltöltjük ha nincs rajta több pénz, de a régi simkártyáknál az APN tudtom szerint nem szokott beállitva lenni, szóval erre tudok gondolni, hogy miért nem tudja megmondani hol van.
Van a kis könyvecskéjében egy példa, hogy hogyan állitsuk be az APN-t, csak az a baj, hogy a formátum, amit példának megadott:
"Send:APN,apn name, user name, login password#
Such as: Belgium:APN,web,pro.be,mobistar,mobistar#"
a próbálkozásaim:
Hungary:APN,internet,vodafone.net, [egy saját felhasználó és majd jelszó, mert valahol ilyesmit is láttam], []#
Hungary:APN,internet,vodafone.net, , #
Hungary,internet,vodafone.net, , #
Hungary,internet,internet.vodafone.net, , #
Belgium:APN,web,pro.be,mobistar,mobistar#
Mindegyikre visszaküldött egy üzenetet, hogy "FORMAT WRONG!", ezért próbáltam ki a példának adottat amire szintén ezt küldte vissza.
(és a hivószámot se tudom hogy kéne megadni, kell e hozzá a +36-os prefix, 06 kell e hozzá, vagy egyikse, mert indiai emberek nem raktak +-os prefix-et, de akkor mit?)
Ha valaki találkozott már ezzel az eszközzel, van ismerőse aki találkozott ezzel az eszközzel, és sikerült valamelyikőtöknek beállitania, tudnátok segiteni, hogy az APN-t milyen formátumban kéne megadnom?
(és telefonszámot)
Szvsz
APN,internet,internet.vodafone.net,#
APN,internet,internet.vodafone.net,,#
Hívószám az neki tökmindegy, ő a megadott számot fogja hívni. Ha 06-tal adod meg, akkor ha külföldre lopják az autót, akkor onnan nem fog tudni felhívni vagy üzenni, ezért +36-tal lenne érdemes.
Elfogadni elfogadta, de még mindig csak tölt és tölt amikor a poziciót kéne mutatnia
megpróbáltam mind a kettővel, vártam kb 20mp-t de nem történt semmi, csak vissza igazolás hogy elfogadta az APN-t,
Megpróbáltam egy másik "SonyEricsson S700
GPRSWap Beállítás:" vodás pdf-ből azt is, hátha a gprs kell neki
APN,wap,vitamax.wap.vodafone.net,vodawap,vodawap#
APN,gprs,vitamax.wap.vodafone.net,vodawap,vodawap#
Nem tudtam tipushoz mit irjak szóval megpróbáltam mind kettőt
esetleg még valami ötlete valakinek van? :/
Esetleg ez:
APN,internet.vodafone.net,,#
Telefonszámnál +36 vagy 0036 prefixet használd, a 06 csak belföldön működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!